Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Патик В. заплатив найвищу ціну задля миру та спокою в Україні (ВІДЕО)

Дата: 30.12.2023 21:41
Кількість переглядів: 750

 Скорботний подзвін знову лунає у нашій громаді… Сьогодні небо і земля навіки прийняли в обійми ще одного мужнього воїна, Героя-земляка Володимира Патика.

 Патик Володимир Васильович (2.09.1978 р.н.) – народився в с. Скибин. Ще в шкільні роки увесь вільний час проводив зі своїм батьком на тракторній бригаді, де й опанував справу свого життя – зварювання. Був хорошим майстром з ремонту техніки, завжди відгукувався на прохання про допомогу тим, хто звертався. Жив мирним спокійним життям, дбав про сім’ю. Але коли ворог зазіхнув на українські землі, Володимир Васильович усвідомлено став на захист Батьківщини та своєї родини.

 Солдат Патик був номером обслуги 1 зенітного ракетного відділення зенітного ракетного взводу 1 механізованого батальйону військової частини А4723. Відповідально та мужньо виконував свої обов’язки, користувався повагою у побратимів. Під час виконання одного з бойових завдань поблизу населеного пункту Джерельне Сватівського району Луганської області, Володимир Васильович отримав важкі вогнепальні рани, після чого, перебуваючи у медичному закладі Івано-Франківська, помер

 Без батька залишилися двоє синів, без надійного чоловіка – дружина. Втратили рідну людину мати, брати та друзі. А Жашківська громада втратила одного з кращих земляків, патріотів України. Розділяють біль втрати та висловлюють щирі співчуття рідним, близьким міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.    

 Подвиг Володимира Патика заради відновлення миру та справедливості, заради нас усіх назавжди залишиться в пам’яті українців. Ми ніколи не пробачимо і ніколи не забудемо тих, хто пожертвував найдорожчим – життям. 

 Вічна слава і честь Володимиру Патику…

 Герої не вмирають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь