Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Різдвяні зустрічі дітей громади зі Святим Миколаєм (ВІДЕО)

Дата: 01.01.2024 14:31
Кількість переглядів: 480

 Дитинство – це той час, коли різдвяно-новорічні свята запам’ятовуються на все життя. Навіть у вирі війни має залишатися місце для відчуття дива й маленьких приводів радості в юних українців. Їх і так достатньо пограбували, відібравши безтурботне дитинство без тривог і небезпеки, спокій, у когось рідних людей, а в когось домівки.
Зваживши все, поспілкувавшись із нашими земляками, які тримають оборону країни, міський голова Ігор Цибровський підтримав ініціативу відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради щодо проведення, на прикладі минулого року, святково-розважальних заходів для діток громади. Подбали про вибір безпечної локації з наявним поблизу укриттям і виготовили максимальну кількість запрошень. 

 

 Щоб охопити діток з міста та сіл різних вікових груп, різдвяно-новорічні зустрічі проходили упродовж тижня у приміщенні КЗ «Мистецька школа», де юні гості переглядали казкову виставу, розважалися з її персонажами, брали участь у конкурсах та отримували від Святого Миколая гостинці. 
 

 Сьогодні наші захисники та захисниці роблять усе можливе, аби діти могли відчути тепло різдвяно-новорічних свят. Дякуємо ЗСУ за можливість дарувати малечі позитив. Добро завжди перемагає зло. Вірмо в новорічні дива і нашу перемогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь