A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Дітей загиблих Героїв, які навчаються в закладах освіти Жашківської громади, привітали з Днем Св. Миколая (ВІДЕО)

Дата: 10.12.2023 16:35
Кількість переглядів: 415

 Святий Миколай творить дива. Усі діти знають про це і сьогодні звертаються до нього у своїх листах та молитвах з проханням про перемогу України та повернення у родини тих, хто нині боронить нашу незалежність у війні проти окупанта. На жаль, чимало із захисників вже ніколи не повернуться до своїх синів і дочок, бо віддали у цій боротьбі своє життя… 

 До Дня Святого Миколая відділ освіти, під керівництвом Людмили Рябоконь, вирішив подарувати дітям, у яких війна забрала батьків, частинку своєї любові та тепла. У пам’ять про полеглих Героїв-земляків, освітяни спільно з міським головою Ігорем Цибровським  відвідали дітей, які навчаються та виховуються в закладах освіти Жашківської громади. Вручили символічні подарунки, віддавши шану тим, хто вже ніколи не повернеться додому з війни. 
 

 Дбати про таких дітей, пам’ятати їхніх героїчних батьків – наш спільний обов’язок – зауважив очільник Жашківської громади Ігор Цибровський, подякувавши освітянам за ініціативу та приділену увагу донькам і синам захисників. Так, жодні дарунки та слова не замінять їм любові батька. Але такі доброчинні акції є свідченням турботи, пам’яті та вдячності воїнам за їхні подвиги й жертовність. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь