A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Звернення міського голови Ігоря Цибровського з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

Сьогодні свято не лише тих, хто щоденною працею вирішує нагальні проблеми нашої громади та відстоює інтереси людей у раді, а й свято кожного мешканця, якому небайдужа доля рідного міста, села та країни загалом.

Реалії сьогодення ставлять перед нами непрості завдання, розв’язувати які досить складно в умовах воєнного часу. Змінилася і їхня пріоритетність – а це насамперед безпека громадян, економічна підтримка Збройних Сил України, допомога внутрішньо переміщеним особам і незахищеним верствам населення. І я дякую всім самоврядцям Жашківської громади – депутатам, виконкомівцям, працівникам апарату міської ради та безумовно всім активним місцевим жителям за те, що думаємо і працюємо ми сьогодні разом. Це особливо цінно та важливо в період війни!

Так, ми не можемо змінити напрям вітру, хід подій, законодавчих норм, але ми можемо налаштувати вітрила, щоб завжди добиратися до місця призначення! Головне – триматися разом, думати і рухатися в одному напрямку як на самоврядній ниві, так і на тій, що веде до Перемоги України над російським агресором. 

Бажаю всім, хто служить в органах місцевого самоврядування, хто не стоїть осторонь життєдіяльності та розвитку міста та сіл громади, проявляє активну громадянську позицію та долучається до суспільних справ, досягати бажаних результатів, які винагороджуватимуться вдячністю людей.

Мирного неба над головою, єдності, незламної віри та сили духу на цьому шляху збереження та розвитку нашої громади, утвердження незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь