A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Бадера О.В. із Бузівки став у лави Небесного війська (ВІДЕО)

Дата: 04.12.2023 15:42
Кількість переглядів: 706

 Звістки чорними воронами не перестають летіти у нашу громаду. Не встигають висихати сльози матерів, дружин та дітей. Кожен метр звільненої землі – просочений кров’ю найкращих українців!

 03.12.2023 Жашківська громада у глибокій скорботі провела в останню дорогу ще одного Героя-земляка Олега Бадеру, який проживав у Бузівці.

 Бадера Олег Вікторович (27.05.1982 р.н.) – народився в смт Маньківка. Закінчив 9 класів Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1. Здобув спеціальність машиніста-тракториста широкого профілю та слюсара-ремонтника в Буцькому ПТУ №31. У 2005 р. разом з родиною переїхав на Жашківщину у с. Бузівка на постійне проживання. У 2006 р. одружився з бузівчанкою Валентиною, у парі з якою дали життя та виховували доньку Владиславу. Працював Олег Вікторович у місцевому ПСП «Канюківське» зварювальником. Був відповідальним спеціалістом на роботі, дбайливим господарем вдома, доброзичливим односельцем, який завжди відгукувався на допомогу ближньому. Олег Вікторович жив мирним життям, але коли на українську землю зазіхнув ворог не став осторонь і доєднався до лав ЗСУ.

 Солдат Бадера був гранатометником десантно-штурмового взводу, десантно-штурмової роти, військової частини А1910. Проявляв виключно мужність і героїзм, до останнього лишився вірним Військовій присязі та з честю виконав свій обов’язок перед Батьківщиною. 28.11.2023 Олег Бадера загинув смертю хоробрих ‒ під час артилерійського обстрілу позицій в Куп'янському районі, що на Харківщині.

 Болісна втрата у житті мами Ольги Іванівни, дружини Валентини Віталіївни, доньки Владислави, сестри Яни Вікторівни, вітчима Олександра Олексійовича, близьких, друзів та побратимів. 

 Поділяють їхнє горе та висловлюють щирі співчуття з приводу загибелі Олега Вікторовича міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконавчого комітету Жашківської міської ради. Кожен загиблий воїн ‒ це болючий шрам на душі кожного із нас. Ім’я Олега Бадери навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

 Ми платимо занадто високу ціну за право жити у вільній країні. Не пробачимо та обов’язково помстимося ‒ переможемо ворожу орду!

 Вічна пам’ять і вічна Слава О. Бадері!

 Герої не вмирають! Вони навіки в наших серцях…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь