A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Тетяна Громова: у вирі танцю й 60 років життя

Дата: 30.11.2023 17:00
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

Її енергії, любові до життя і справи, якою займається, можуть позаздрити навіть молоді люди. Завжди усміхнена, весела, людяна та віддана своїм вихованцям! 

Лише такі відгуки та привітання в день ювілею линули на адресу Тетяни Яківни Громової. Величина та духовна краса танцювального мистецтва свого часу надихнула цю жінку на справу, якій вона присвятила всю себе, ставши фундатором і керівником дитячого хореографічного колективу «Веселка»  – спочатку на базі Будинку дитячої та юнацької творчості, з 2013 р. – Жашківського районного будинку культури ім. П. Демуцького, а нині – КЗ «Жашківський міський будинок культури» Жашківської міської ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у збереження і розвиток народної творчості Тетяна Яківна нагороджена численними Подяками, Грамотами, Дипломами та Орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня. 
За плечима Зразкового хореографічного колективу «Веселка» сотні концертів, благодійних виступів на підтримку ЗСУ, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалей, на яких вихованці Тетяни Яківни завжди презентували Жашківщину на належному рівні. 

Вітаючи хореографиню з 60-річчям, міський голова Ігор Цибровський спільно з начальник ВКМПСТ Інною Білик вручили Тетяні Громовій почесну ювілейну відзнаку та подякували за високу професійну майстерність, педагогічний талант, розвиток творчого потенціалу талановитих дітей і молоді Жашківської громади.
Бажаємо Тетяні Яківні й надалі жити в ритмі танцю і рухатися тільки вперед!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь