A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відійшов у вічність учасник АТО Віктор Гончарук. Співчуваємо… Пам'ятаємо!

Дата: 30.11.2023 10:56
Кількість переглядів: 902

 На 55-у році життя після важкої хвороби відійшов у вічність Гончарук Віктор Олексійович – учасник бойових дій із м. Жашків. 
 

 Сержант Гончарук (21.10.1969 р.н.) мав стійку громадянську позицію і в потрібний час став воїном, який не міг залишатися осторонь. У 2014 році Віктор Олексійович призваний на військову службу за призовом у зв'язку з мобілізацією для захисту цілісності та незалежності України на східному напрямку. Після повернення був на військовій службі в Жашківському військкоматі (наразі 2 відділ Уманського РТЦК). Упродовж 2016-2017 років Віктор Олексійович – знову учасник бойових під час антитерористичної операції. В той період захисник підірвав своє здоров'я, але Військовий обов'язок перед Україною виконав сповна. На жаль, тривале лікування та реабілітація не дали позитивних результатів і 28.11.2023 р. його життя обірвалося. 
 

 Міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради висловлюють щирі співчуття родині Гончаруків, друзям, побратимам з приводу втрати близької людини. 
 

 Ми високо цінуємо внесок кожного, хто не побоявся взяти до рук зброю в складний для України час. Пам'ятатимемо кожного воїна, який не став осторонь, коли на нашу землю зазіхнув ворог!
 

 Вічна пам'ять та щира вдічність захиснику Батьківщини Гончаруку В.О.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь