A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Яремчук О. віддав життя за майбутнє України (ВІДЕО)

Дата: 28.11.2023 21:48
Кількість переглядів: 738

 Йому назавжди 42. Скільки доброго і світлого могло бути ще попереду! Вірний військовій присязі він боровся за волю та свободу нашого народу і щиро вірив у нашу Перемогу. Вірив… і віддав в ім'я цієї Перемоги найцінніше – своє життя
 

 Яремчук Олександр Вікторович (4.03.1981 р.н.) – народився у Києві, але ще в дошкільному віці переїхав із сім'єю у м. Жашків на постійне проживання. Тут закінчив 9 класів загальоосвітньої школи №3, здобув спеціальність тракториста-машиніста в Жашківському ПТУ №38 (ДНЗ «ЖАТПЛ»). Пройшов строкову військову службу на Полтавщині. Олександр Вікторович жив мирним цивільним життям, працював на різних роботах, опікувався батьками, мав теплі стосунки з братом, вільний час з дитинства проводив за читанням книг. Попри всі свої плани та мрії Олександр Яремчук свідомо став на захист Батьківщини, коли прийшов його час. 
 

 Солдат Яремчук був командиром міномета мінометного взводу противогневої підтримки А4007.  Мужньо виконував службові обов'язки по захисту Батьківщини та до останнього подиху лишився вірним Військовій присязі. 21.11.2023 р. Олександр Вікторович трагічно загинув унаслідок мінометного обстрілу поблизу н.п. Авдіївка на Донеччині. 
 

 28.11.2023 р. Жашківська громада провела Героя-земляка в останню дорогу та розділила біль втрати дорогої людини з батьками, братом, близькими. Схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття родині міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

 Стало не просто менше на одного жителя нашої громади, стало менше ще на одного патріота рідної України. Він бився за те, чому немає ціни в усьому світі, – за Батьківщину. Пам'ятаймо величний подвиг Героя-земляка!
 

 Пам'ятаймо всіх, хто на щитах!
 Вічна пам'ять і вічна слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь