Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Віддали останню шану Герою-земляку О. Манагарову (ВІДЕО)

Дата: 10.11.2023 17:42
Кількість переглядів: 986

 Йому б ще жити та жити – мріяти, будувати, творити, кохати, але несправедлива й ненависна війна забрала звитяжця Манагарова Олега назавжди.

 Манагаров Олег Олександрович (31.08.1996 р.н.) – народився м. Усть-Лабинськ Краснодарського краю. Згодом родина переїхала в Харківську область, а в 2009 р. Олег разом із мамою, молодшим братом і сестрою оселилися на батьківщині вітчима в с. Пугачівка, де їхня сім’я поповнилась ще одним хлопчик. Олег, як найстарший, завжди брав відповідальність за молодших братів і сестру, був помічником для мами, мав теплі стосунки з батьком. Хлопець закінчив Пугачівський загальноосвітній заклад, здобув спеціальність газозварювальника та водія у ДНЗ «Жашківський АТПЛ», був комунікабельним і товариським однокласником та односельцем.
 

 Восени 2016 р. Жашківським військовим комісаріатом  Олег був призваний на строкову військову службу, а по її закінченню у травні 2018 р. підписав контракт із ЗСУ на подальшу військову службу. Був учасником бойових дій під час проведення антитерористичної операції у Луганській та Донецькій областях упродовж 2018-2021 рр. у підрозділах Новоград-Волинської військової частини, у званні солдата, за спеціальністю такелажник евакуаційної роти. Після повномасштабного вторгнення також не став осторонь – захищав Україну на Східному напрямку.
Влітку 2023 року, внаслідок погіршення стану здоров’я був переведений до роти охорони 3 відділу Уманського РТЦК та СП, звідки і був направлений на лікування до Головного військового клінічного госпіталю в м. Київ.

 

 На жаль, серце молодого воїна не витримало побачених і пережитих жахіть війни – Олег Олександрович пішов із життя від раптового серцевого нападу. Родина втратила сина, брата, а громада – відданого патріота, мужнього захисника України. 

 Поділяють горе рідних та висловлюють щирі співчуття міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

 Йдуть у засвіти найкращі… ті, кому б творити Україну, будувати її майбутнє… Натомість вони стають нашою історією – героїчною пам’яттю і вічним болем. 
 

 Вічна пам’ять Манагарову О. О. 

 Слава Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь