A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вони роблять усе можливе та неможливе – ми маємо бути поруч!

Дата: 24.10.2023 17:15
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

Знайомтесь! На цій світлині Мирослав Шкільнюк – жашківчанин, який за покликом переконань і вірою у краще майбутнє України став на її захист, взявши приклад зі свого батька, також військовослужбовця, Анатолія Шкільнюка.  
Минулого тижня міський голова Ігор Цибровський мав зустріч із цим відважним молодим чоловіком, який гідно несе службу у складі 30 окремої механізованої бригади в.ч. А0409. 
У діалозі завжди вдається дізнатися більше про потреби наших земляків, аби розуміти пріоритетність у забезпеченні хлопців тим чи іншим військовим спорядженням, технічними засобами тощо. Серед необхідного сьогодні – аварійні джерела живлення, які дають можливість нашим військовим залишатися на зв'язку у польових умовах та пезперебійно здійснювати контроль за діями супротивниками. З такою потребою звернувся в міську раду й Мирослав та днями отримав необхідну для виконання службових завдань зарядну станцію EcoFlow.

«Армія має силу, коли в неї є надійний тил – це те, що має пам’ятати кожен із нас та продовжувати волонтерську справу заради досягнення спільної цілі – Перемоги. Пишаюся нашими захисниками! Дякую всім батькам за патріотичне виховання дітей, всім, хто продовжує спрямовувати зусилля на підтримку ЗСУ! Працюймо далі, разом – наші хлопці та дівчата мають відчувати, що за ними стоїть народ». - резюмував Ігор Цибровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь