A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Автопідсилення для захисту неба (ВІДЕО)

Дата: 20.10.2023 13:43
Кількість переглядів: 701

 Транспорт для наших військових – не забаганка, а вимога суворого воєнного часу. Від його наявності та функціональності залежить і якість виконання бойових завдань. Зокрема й тих, що стосуються захисту від ворожих повітряних атак. 
 

 Сьогодні такий значимий подарунок отримав командир військової частини А1606, яка дислокується у Жашкові, Олексій Базилевський.  Автомобіль використовуватиметься мобільно-вогневою групою для повітряного прикриття важливих державних об’єктів, що знаходяться на території Жашківської громади. 
 

 Посприяли цьому міський голова Ігор Цибровський у співпраці з меценатами, депутатами обласної та міської рад Віктором і Сергієм Вусиками. Віктор Миколайович і Сергій Вікторович, як відповідальні підприємці, керівники Благодійної організації «Благодійний фонд сім’ї Вусик «Родина», чудово розуміють необхідність активніше та ефективніше допомагати військовим – як тим, хто в зоні ведення бойових дій, так і тим, хто на місці дбає про безпеку та спокій жителів нашої громади. Тому оперативно відреагували на звернення Ігоря Андрійовича щодо автопідсилення місцевих оборонців – для захисту людей та інфраструктури Жашківщини.  

 Коли влада на своєму місці – свідомий бізнес завжди у дії, бо є ділог, співпраця та розуміння пріоритетності справ, які потребують вирішення. Саме в такій єдності і здобуваються маленькі та великі перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь