A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківський ліцей №2 відзначив ювілей (ВІДЕО)

Дата: 21.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 620

 70 років... Це багато чи мало? У житті людини - це солідний вік, досвід, вагомі здобутки. У житті держави – це всього невеликий проміжок часу зі своїми злетами, перемогами і поразками. А що таке 70 років для школи? Це десятки тисяч уроків, сотні учителів і долі тисяч випускників. Бо школа – це життя, життя – це школа. 
 

 І скільки б років не минало, не забувається рідна школа, стіни якої зберігають усе, що в них відбувалося. Переступивши поріг закладу в пам’яті одразу оживають яскраві спогади, перші захоплення, душевні хвилювання, улюблені вчителі, успіхи та поразки. 

 27 вересня цього року стало особливим, пам’ятним днем для тих, кому Жашківський заклад освіти №2 дав путівку в життя – випускників, ветеранів педагогічної ниви, вчителів і нинішніх учнів, які в теплому родинному колі відзначили 70-літній ювілей рідної альма-матер. 
 

 Вітали всіх причетних із знаковою подією й запрошені почесні гості, які докладають зусиль до всебічного розвитку міського ліцею та безпосередньо її учнів, – міський голова Ігор Цибровський, депутат Черкаської обласної ради Віктор Погорілий, депутат Жашківської міської ради Олена Хоменко та начальник відділу освіти Жашківської міської ради Людмила Рябоконь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь