A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Міжнародний день музики – з музикою (ВІДЕО)

Дата: 18.10.2023 15:13
Кількість переглядів: 704

 Саме так цьогоріч зустріли свято у мистецькому осередку Жашківської МТГ, для вихованців і працівників якого музика – це життя. Цей день був заснований у далеких 70-х, але його вперше відзначили у 1975 році, пропагуючи мистецтво без кордонів, мистецтво, як символ миру, поваги до національних культур і всесвітнього творчого взаємозв’язку. 

 У КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради, свято музики не припиняється ні на хвилину, бо із нею молоде покоління відкриває для себе світ прекрасного, де панують натхнення й крилата музика. І це не просто слова. У цьому навчальному закладі виховують розуміння та відчуття музики, що відзначає журі престижних конкурсів усіх рівнів, де наші юні таланти (вокалісти, музиканти, танцівники) здобувають блискучі перемоги, вражаючи рівнем підготовки та майстерності. Власне музика знаходить палкий відгук у серці кожної людини, а для декого стає справою життя, коли вихованці обирають профільний навчальний заклад і продовжують мистецьку стежку. 

 Відвідавши захід, очільник Жашківської громади Ігор Цибровський, подякував насамперед тим, хто знайомить наших дітей з прекрасним, вічним і неповторним, хто примножує духовну спадщину Жашківської громади, та принагідно привітав юних виконавців, їх наставників і загалом присутніх у залі зі святом, яке повертає до життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь