Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В. Ваганов життя віддав за країну, честь зберіг до кінця (ВІДЕО)

Дата: 11.10.2023 20:37
Кількість переглядів: 1125

Війна забирає найкращих і найвідданіших. Сьогодні жителі Жашківської громади схилили голови, віддавши останню шану Герою-земляку Віталію Ваганову.
 

Ваганов Віталій Валентинович (8.11.1981 р.н.) – народився та проживав у м. Жашків. Закінчив міську школу №2, опанував бухгалтерську спеціальність. Працював на різних роботах, свого часу на пилорамі, у дорожньому будівництві, але здебільшого люди його знали, як талановитого майстра різьби по дереву, доброго, привітного та чуйного чоловіка, який мав золоте серце.
 

Віталій Валентинович був вірним сином своїх батьків і України, яку без вагань пішов захищати, коли настав його час. Із лютого місяця цього року солдат Ваганов – у лавах ЗСУ. Був номером обслуги кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону в. ч. А 0693. Гідно виконував свій військовий обов’язок і до останнього подиху лишився вірним Військовій присязі. 
 

4.10.2023 Віталій Ваганов, виконуючи бойове завдання, загинув –  поблизу населеного пункту Кучерів Яр Донецької обл. Вдома на нього чекали батьки, брат, сестра, рідні, але зустріч мала би бути іншою… 
 

На жаль 11 жовтня Віталій Валентинович повернувся додому у домовині та знайшов останній спочинок на Алеї Слави міського центрального кладовища. Розділяють біль втрати з рідними та висловлюють щирі співчуття з приводу загибелі воїна міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

Він пішов на небо, щоб ми могли жити далі! Він віддав найцінніше!
Не забудемо! Не пробачимо!
Вічна пам’ять та вічна Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь