A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Юні жашківські футболісти – учасники обласного чемпіонату

Дата: 07.10.2023 09:32
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Відродження дитячо-юнацького футболу, яке розпочалось у Жашківській громаді ще у 2019 році за спільної ініціативи міського голови Ігоря Цибровського та Богдана Лавренюка, дає позитивні результати. Юні футболісти, які тренуються на базі Спортивного клубу «Жашківська громада» (керівник Б. Лавренюк, тренер О. Піддубний), постійно підвищують свій рівень майстерності та заявляють про себе на змаганнях різних рівнів. І як показує досвід попередніх виїздів – легко потрапляють у трійку команд-лідерів.  

Фото без опису
Наразі наші юні футболісти – учасники Чемпіонату Черкаської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2013-2014 років народження, які вже зіграли у 2 турах, показавши гідні результати. А 5 жовтня, у рамках 3 туру, приймали команду-суперника у себе вдома. На центральному стадіоні міста зустрічалися СК «Жашківська громада» (тренер О. Піддубний) та «ДЮФШ» Базис Кочубіївка».

Фото без опису
 У результаті запеклої боротьби команди зіграли внічию з рахунком 0:0. На черзі – 4 тур, в якому жашківські футболісти зустрічатимуться на футбольному полі з «ДЮСШ Маньківка». 
Віримо в перемогу наших! Бажаємо дитячій команді, керівному та тренерському складу СК «Жашківська громада» витривалості, натхнення, успіхів і чесних ігор!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь