A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Футболісти СК «Жашківська громада» - у лідерах на обласному чемпіонаті

Дата: 03.10.2023 13:51
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

30 вересня на центральному стадіоні міста, у рамках Чемпіонату Черкаської області з футболу, відбувся 4 тур другого етапу DEFENDA-Ліга Групи Престиж між командами  СК «Жашківська громада» ‒ «Патріот» (м. Сміла).
Обидві команди активно атакували та створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Тож глядачі упродовж гри насолоджувалися яскравими моментами матчу, технічними фінтами та майстерністю гравців.
Це була запекла гра, футболісти наполегливо боролися за перемогу до останнього свистка арбітра. Тож за результатами гра закінчилась з рахунком 4:2 на користь команди СК «Жашківська громада». На сьогодні вони є лідером DEFENDA-Ліга Групи Престиж та претендують на головний приз.
Пишаємося кожним членом команди СК «Жашківська громада», але особливо хочеться відмітити футболіста Антона Росса, який під час гри забив 4 гола, він же є у трійці кращих бомбардирів Черкаської області.
Вітаємо наших переможців, які знову і знову доводять свою майстерність володіння м’ячем і гідно представляють Жашківську МТГ на змаганнях обласного рівня.
Попереду ще дві важливих гри за переможця «Кубок Престижу», тому в команди СК «Жашківська громада» є всі шанси реалізувати увесь свій потенціал та досягти успіху. Чекаємо нових перемог та вболіваємо за наших спортсменів. Віримо у їхні сили!
Далі буде… 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь