Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Дякуємо тим, хто у строю! Пам'ятаємо кожного, хто поліг за Україну... (ВІДЕО)

Дата: 01.10.2023 18:29
Кількість переглядів: 664

 1 жовтня – День сили духу, мужності, звитяги, духовності, героїчних традицій українського народу.

 З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисників і Захисниць України у Жашкові відбувся урочистий та пам'ятний захід на знак вдячності всім, хто бився за Україну в минулому та всім, хто б'ється за неї тепер, всім, хто перемагав тоді та всім, хто неодмінно переможе в нинішній час. 

 «Слава усім нашим героям, слава усім, хто воює, працює, допомагає, виховує та розвиває наших дітей! Слава Україні» - виступив очільник Жашківської громади Ігор Цибровський. 

 РS. 1 жовтня цьогоріч об'єднало чимало свят, серед яких і День працівників освіти, День людей поважного віку, День ветерана, День музики. У жашківчан – День міста, а в жителів сіл Зелений Ріг, Конела, Олександрівка, Пугачівка – День села. Кожне з цих свят по своєму важливе,  але не настільки як День наших захисників і захисниць. Тому сьогоднішній захід був присвячений тим, хто б'ється за Україну на передових і тилових позиціях, тим, хто повернувся з поля бою на щиті. 

 Дякуємо всім, хто долучився до загальнонаціональної хвилини мовчання, всім, хто доєднався до урочистого заходу на Алеї Слави Героїв. 

 Вірмо в Перемогу, яку неодмінно відзначимо з усіма належними урочистостями. Відзначимо кожне зі свят! А поки єднаймось, шануймо наших захисників і захисниць та наближаймо день перемоги РАЗОМ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь