Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Велопробіг довжиною в 100 км з нагоди свого 75-річчя (ВІДЕО)

Дата: 27.09.2023 12:30
Кількість переглядів: 348

 Днями до учнів Скибинського ліцею Жашківської міської ради завітав гість – Відмінник освіти України, Почесний та Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, факелоносець, учасник естафети Олімпійського вогню, Майстер спорту України з багатьох видів спорту Анатолій Щербина. Чоловік відвідав село Скибин у рамках велопробігу довжиною у 100 км, який ініціював на честь свого 75-річчя, а присвятив – Захисникам і Захисницям України, які, як і його сини, сьогодні боронять нашу державу від російських загарбників. Мета заїзду – змотивувати молоде покоління займатися спортом і зміцнювати свій організм, бо Україні  потрібна здорова та сильна нація. 
 

 За гідний приклад для молодого покоління, поділ життєвим досвідом і дружній візит у Жашківську громаду дякували почесному гостеві міський голова Ігор Цибровський, староста Скибинського старостинського округу Денис Курко та директор освітнього закладу Інна Шиманська.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь