A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили нашого земляка К.М. Водоп’яна (ВІДЕО)

Дата: 26.09.2023 17:44
Кількість переглядів: 410

 26 вересня, за участі депутатів і працівників апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, сім’ї загиблого захисника України із Жашківської громади Костянтина Водоп’яна вручили посмертну нагороду. Урочисту й водночас скорботну місію взяли на себе міський голова Ігор Цибровський і заступник начальника 2 відділу Уманського РТЦК та СП - начальник відділу обліку мобілізаційної роботи майор Олександр Беклеміщев. Засвідчивши свою повагу та вдячність батькам, посадовці вручили Ірині Олексіївні та Миколі Володимировичу орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким відповідно до Указу Президента України, був нагороджений (посмертно) їх син.

 Костянтин Миколайович Водоп'ян народився та виріс у с. Олександрівка. Любив спорт, у шкільні роки тричі представляв Жашківський район на обласних змаганнях,за що був відзначений грамотою в номінації «Кращі спортсмени року». Вищу освіту за спеціальністю «Соціальна допомога та управління» хлопець здобув у Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова.

 Любив Україну, тому ніколи не стояв осторонь подій, які стосувалися її подальшої долі – і в час буремних подій на Майдані Незалежності, і в час російського вторгнення на східні землі. Тому у 2018 р. добровільно розпочав службу за контрактом у 79 ДШБ ЗСУ. У 2021 р. звільнився та готувався продовжити контракт. 24 лютого 2022 р. Костянтин знову пішов добровольцем на фронт у 95 ДШБ (розвідка). Завжди відмінно виконував бойові завдання, виявляв мужність і патріотизм, вірив і знав, що правда та перемога за Україною. 

 2 травня 2022 р. у бою з російськими окупантами на Харківщині старший солдат загинув. Відтоді йому назавжди 25 років. 

 Пам’ять про Костянтина буде вічною, як і слава про здійсненні подвиги в ім’я Батьківщини!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь