A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На шляху до Перемоги: благодійний захід на підтримку ЗСУ в Сорокотязі (ВІДЕО)

Дата: 22.09.2023 12:44
Кількість переглядів: 1006

 Війна показала, що українці ‒ сильна, незламна нація. Ми спільно протистоїмо ворогу, кожен на своєму фронті. І мешканці Сорокотяги не є винятком – одні воюють зі зброєю в руках, інші – в тилу наближають перемогу: плетуть маскувальні сітки для захисників, готують і передають гостинці, донатять на ЗСУ та охоче долучаються до всіх доброчинних ініціатив. Підтримали й відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, організувавши в селі культурно-благодійний захід, який провели в рамках відзначення Дня Незалежності України, Дня народження рідного краю та підтримки української армії. 
 

 Чудову атмосферу створювали юні та дорослі аматори художньої самодіяльності Сорокотязької філії КЗ «Жашківський МБК» та працівники КЗ «Жашківський МБК». А місцеві майстри та майстрині, господарі та господині подбали про влаштування ярмарку, приготування юшки, смаженої картоплі та рибки для частування жителів і гостей села. Орендарі земель розіграли в лотерею бичка, а власне староста Сорокотязького старостинського округу Наталія Хандалашвілі потурбувалася про те, щоб організувати все належним чином і залучити якомога більше людей до участі в заході (деталі – у відео). 
 

 Як мовиться у народі «Де дружніші – там сильніші». Сорокотязьці вкотре підтвердили свою згуртованість та розуміння того, що будь-який донат на підтримку війська – потрібний і наближає перемогу. Тож у результаті вдалося зібрати 18 577 грн, які спрямували на потреби ЗСУ. 
 

 Шана та вдячність всім, хто долучається до подібних заходів, організовує власні та головне – не втомлюється працювати на Перемогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь