Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У громаді відзначили тренерів та вчителів з нагоди Дня фізичної культури і спорту України (ВІДЕО)

Дата: 19.09.2023 12:18
Кількість переглядів: 643

 Спорт – це не просто активності в спортзалі чи на свіжому повітрі, це кропітка і тривала робота, падіння та злети, поразки та перемоги. Тому неможливо не пишатися нашими спортсменами, юними й дорослими, які постійно привозять нагороди зі змагань різних рівнів, прославляють Жашківську територіальну громаду, популяризують різні спортивні напрямки та пропагують здоровий спосіб життя серед населення. А за ними стоять тренери, вчителі, спортивні інструктори, спеціалісти, методисти, які навчають, розвивають, мотивують і вірять у своїх спортсменів. 
 

 Власне за відданість обраній справі, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, виховання здорової, фізично розвиненої юні та підготовку чемпіонів і призерів дякували з нагоди професійного свята спортивній родині Жашківської громади її очільник Ігор Цибровський, начальник і методист відділу освіти Жашківської міської ради Людмила Рябоконь і Олександр Дубовик.  
 

 У рамках відзначення Дня фізкультури і спорту України, на базі міської школи №1, було проведено ІІ етап професійного конкурсу-практикуму «Кращий вчитель з фізичної культури Жашківської МТГ 2023». Вчителі змагалися з дартсу та футболу (удари по воротах). У третьому, завершальному, етапі вчителі показуватимуть свою майстерність у шашках та настільному тенісі. Опісля, за підсумками всіх змагань, буде визначено переможця.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь