Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Рятівників Жашківщини привітали з професійним святом (ВІДЕО)

Дата: 18.09.2023 11:40
Кількість переглядів: 461

 Герої-рятівники – працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань, які ліквідовують наслідки надзвичайних ситуацій, 17 вересня відзначали своє професійне свято. 
 

 Тож напередодні очільник Жашківської громади Ігор Цибровський привітав від імені її жителів команду 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини 5-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Черкаській обл. Подякував рятівникам за постійну бойову готовність, незламність і відданість обраній справі та відзначив їх почесними грамотами. 
 

 Принагідно Ігор Андрійович наголосив і на важливості функціонування на території громади Бузівської добровільної пожежної команди (до слова кращої ДПК за результатами цьогорічного огляду-конкурсу в Черкаській обл.), яка завжди миттєво реагує на надзвичайні ситуації та складає вагому допомогу для професійних вогнеборців у справі порятунку людських життів і боротьбі з природними стихіями. 
 

 Супергерої нашого часу – звичайні люди, які живуть поруч із нами, а у критичних ситуаціях працюють на межі можливостей. Фахівці 20 ДПРЧ 5 ДПРЗ дбають про спокій і безпеку як жителів Жашківської, так і Баштечківської ТГ, тому з нагоди свята рятівники отримували вітання й від керівництва сусідньої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь