A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Гаврилюк В.М. став у лави небесного війська (ВІДЕО)

Дата: 15.09.2023 23:07
Кількість переглядів: 913

 Героями не народжуються, ними стають! Аби звершувати великі вчинки заради суспільства, Батьківщини, своїх співвітчизників, не потрібна спеціальна освіта, поважний вік чи певний соціальний статус. Для цього необхідні віра і жертовність, якої не бракувало й Володимиру Гаврилюку. 
 

 Гаврилюк Володимир Миколайович (17.04.1989 р.н.) – народився та виріс у Жашкові. Навчався у міських школах №1 та №3. Опанував робітничу професію зварювальника в ПТУ № 38 (нині ДНЗ «ЖАТПЛ»). Пройшов строкову військову службу в елітному підрозділі Національної Гвардії України. Створив сім’ю, з якою проживав на батьківщині дружини – в с. Леміщиха. У шлюбі народилася донька Маргарита, яка була його найбільшою втіхою та гордістю в житті. Певний час працював у військовій частині, але здебільшого в будівельній сфері. Був мирною людиною, порядним сім’янином, надійним другом, турботливим сином і братом. 
 

 Володимир мав вольовий характер, виявляв високе почуття патріотизму та національної гідності. Тому в час повномасштабного російського вторгнення добровільно виявив бажання стати на захист Батьківщини. Але через наявність броні від мобілізації за місцем роботи, не одразу був прийнятий на службу. А вже в січні 2023 р. Володимир Гаврилюк поповнив лави ЗСУ. Матрос, гранатометник 3 відділення морської піхоти 2 взводу морської піхоти 1 роти морської піхоти 1 батальйону морської піхоти в. ч. А4765 гідно ніс службу, користувався повагою та авторитетом у побратимів і військового керівництва, був вірним Військовій присязі.
 

 5.09.2023 р. боєць загинув –  під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу н.п. Новодонецьке Волноваського р-ну Донецької обл. Осиротіла родина Гаврилюків, втративши сина, брата, чоловіка та улюбленого татка. Поділяють горе рідних та висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

 15.09.2023 Жашківська громада прощалася з Героєм-земляком. Востаннє йому віддали військові почесті, заграв оркестр, а потому на честь Володимира небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют. Але ми не забудемо, бо Герої не вмирають! Герої вічно живі!
Вічна пам’ять і вічна слава В. Гаврилюку…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь