A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

«Усиновлення – це любов назавжди. Шукаємо батьків, які будуть так любити!»

Дата: 15.09.2023 15:30
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

Напередодні Дня усиновлення службою у справах дітей та КЗ «Центр надання соціальних послуг» Жашківської міської ради були проведені заходи щодо популяризації розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме були розроблені та розповсюджені інформаційні буклети щодо сімейних форм виховання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У читальній залі КЗ «Жашківська централізована бібліотечна система» було проведено круглий стіл та обговорено проблемні питання, які виникають при встановленні опіки, піклування, при організації функціонування ДБСТ, учасники поділилися щасливими історіями усиновлення.

Фото без опису

Прийомна мама, жителька м.Жашків, розповіла свою історію прийняття такого відповідального рішення– створити прийомну сім’ю, та взяти в свою родину двох діток, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису

Шлях до усиновлення дитини нелегкий і довготривалий, не раз, проходячи його, усиновлювачі опускають руки. Рятує тільки одне – любов до тієї крихітки, яку хочеться обняти, зігріти, приголубити.

Більшості дітей пощастило народитися і виховуватися у родині, де є батьки. Але, на жаль, є діти, які за певних обставин були позбавлені справжньої родини. На щастя у нашому суспільств є люди, які не лише готові взяти на себе зовсім не простий обов’язок усиновлення, а ще й відкрити дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Хочемо побажати усім усиновлювачам, насамперед, здоров’я, мирного неба, люблячої та міцної родини.

Дякуємо усім опікунам, піклувальникам, прийомним батькам та батькам- вихователям, усиновлювачам за небайдужість до дитячої долі, за щоденну турботу про тих, хто вже на початку свого життєвого шляху був позбавлений родинного затишку та батьківської турботи, за те, що даруєте їм віру, любов та надію.

Фото без опису

У службі у справах дітей перебуває 72 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Із них: 70 дітей перебуває під опікою (піклуванням), 16 дітей - у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях, 2 дитини знаходиться на повному державному утриманні (Будинок дитини м.Черкаси).

На місцевому обліку з усиновлення перебуває 14 дітей. З початку створення служби у справах дітей (квітень 2021 р.) 2 дітей усиновлені громадянами України, які перебували на місцевому обліку з усиновлення в м.Жашків.

Із державних дитячих закладів, розташованих у Черкаській області, у 2023 році взято під опіку одну дитину, яку опікуни вирішили усиновити, рішення суду про усиновлення набуде законної сили у жовтні 2023 р..

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення, шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.

Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця!

Фото без опису

Необхідну консультацію з питань сімейних форм виховання Вам надасть служба у справах дітей Жашківської міської ради, яка знаходиться за адресою: м.Жашків, вул.Захисників України, 19, Уманського району, Черкаської області (каб. №7).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь