A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Форум освітян Жашківської міської територіальної громади (ВІДЕО)

Дата: 12.09.2023 17:00
Кількість переглядів: 672

 30 серпня на базі міського ліцею №1 зібралася педагогічна родина на чолі з Людмилою Рябоконь, аби підбити підсумки надскладного навчального року та обговорити плани на майбутнє. Безпека, виклики, які стоять перед сучасною освітою та педагогічними працівниками були основними темами на серпневій конференції цьогоріч.
 

 Розпочався захід з найважливішого – вшанування пам'яті полеглих Героїв хвилиною мовчання та колективного виконання Гімну України акапельно. 
Взяв участь у педконференції й сам очільник громади Ігор Цибровський , який подякував освітянам за плідну працю й високу громадянську позицію. Зазначив, що депутатський корпус, виконавчий комітет, особисто він і надалі підтримуватимуть освітянську галузь, яка була та залишається пріоритетною
. Але оскільки істина народжується в діалозі – чекатимуть зворотньої реакції, пропозицій і зауважень, від керівників закладів щодо виділення та першочергового спрямування бюджетних коштів на кожен заклад у подальшому. 

 

 В ході своєї доповіді про підсумки минулого навчального року та пріоритети на прийдешній, начальник відділу освіти Людмила Рябоконь подякувала всім, хто дотичний до роботи освітянської галузі та спільно з Ігорем Цибровським відзначила освітян Грамотами та Подяками.

Грамотами Жашківської міської ради нагороджено: 
у номінації «Волонтерство» - директора Скибинського ліцею Шиманську І.Б.;
у номінації «Новаторство» - вихователя-методиста ЗДО (ясла-садок) «Ромашка» №4 комбінованого типу м. Жашків Онопрієнко О.Л. та методиста відділу освіти Сліпенко Г.В.

у номінації «Відданість» - учителя початкових класів Жашківського ліцею №3 Бондар Н.І. та методиста відділу освіти Петрук І.П.
у номінації «Імідж закладу»  - директора Жашківського ліцею №4 Бабій О.О.

Грамотою Черкаської обласної військової адміністрації нагороджено учителя української мови та літератури Жашківського ліцею №4 Мукомелу Л.А.

Грамотами відділу освіти Жашківської міської ради нагороджено:
у номінації «Волонтерство» - колективи Жашківського опорного ліцею №5, Тетерівського ліцею, ЗДО (ясла-садок) «Малятко» №1 комбінованого типу м. Жашків та педагога-організатора Жашківського ліцею №1 Якобчука Я.П.;
у номінації «Відданість» - заступника директора з виховної роботи Жашківського ліцею №4 Кирилюк З.В., заступника директора з навчально-виховної роботи Острожанського ліцею Даценко О.В., директора ЗДО (ясла-садок) «Золотий ключик» №6 комбінованого типу м. Жашків Балко О.О., директора з навчально-виховної роботи Бузівського ліцею Свиридюка С.В.;
у номінації «Новаторство» - учителя географії Жашківського ліцею №4 Жуніну І.О., учителя фізики, інформатики, трудового навчання Литвинівської гімназії Ломачинську Ю.П., учителя математики та інформатики Жашківського ліцею №1 Яроша О.М., учителя початкових класів Соколівського опорного ліцею Салій С.П.;
у номінації «Згуртованість» - колективи Пугачівського, Скибинського, Соколівського опорного ліцеїв та ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» с. Конела.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь