Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Із Днем фізичної культури і спорту України!

Дата: 09.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Шановні спортсмени, тренери, працівники та ветерани галузі фізичної культури та спорту, вболівальники та шанувальники фізичного здоров’я  ‒ вітання та подяки линуть у вашу адресу.

Любов до спорту та здорового способу життя сприяє оновленню нашої громади.  Ми маємо чудові спортивні традиції та досягнення, належну інфраструктуру для розвитку фізичних здібностей. І нам є ким пишатися, адже серед спортсменів громади – чемпіони та призери національних і міжнародних змагань, які й у складний для країни час продовжують розвиватися та досягати, виховувати, передавати свій досвід молодому поколінню.

Дякуємо всім, хто докладає зусиль до поширення фізкультурно-спортивного руху серед дітей і дорослих, до примноження та вдосконалення спортивних осередків у громаді, хто дбає про молоде покоління під гаслом: «У здоровому тілі – здоровий дух!». Тим, хто змінив спортивну форму на військову – честь і слава! Жашківська громада пишається вами!

Нехай всі ваші починання будуть успішними, плани – реалізованими, а прагнення – увінчані успіхом! Мирного неба та міцних крил для високих польотів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь