A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Перевірили шкільні автобуси на придатність до перевезення дітей (ВІДЕО)

Дата: 08.09.2023 13:57
Кількість переглядів: 663

У рамках підготовки до нового навчального року, шкільні автобуси в обов’язковому порядку проходять перевірку, щоб безпека перевезення дітей не викликала хвилювань. Це питання, як і всі інші напрямки організації освітнього процесу, – на особистому контролі в очільника Жашківської міської територіальної громади Ігоря Цибровського. 

У користуванні автопарку відділу освіти Жашківської міської ради перебуває 13 транспортних одиниць. Всі вони пройшли техперевірку та відповідають вимогам для шкільних перевезень. Чисті комфортні салони, технічна справність, протипожежна безпека, компетентність водіїв щодо дій у випадку сигналу повітряної тривоги – все це перебуває на належному рівні. Відділом освіти, за словами його начальниці Людмили Рябоконь, ретельно відпрацьовані і маршрути перевезення дітей до місць навчання.

Безпека дітей – понад усе! Ось про що мають пам’ятати як посадові особи, керівники освітніх закладів, так і безпосередньо механіки та самі водії, адже вони також відповідальні за свою роботу – ключовий пункт, на якому Ігор Цибровський наголошував в ході особистого огляду готовності транспорту напередодні 1 вересня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь