A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ВІТАЄМО ТА ДЯКУЄМО ЗА ВИХОВАННЯ ПАТРІОТІВ!

Дата: 08.09.2023 09:15
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

«Патріотизм – це відданість своїй Батьківщині, готовність захищати її незалежність!» Свого часу Він навчав цього дітей на уроках зі шкільного предмету «Захист Вітчизни», а з початком повномасштабного вторгнення добровільно став до лав Захисників України. 
Володимир Приймак тривалий час працює в Жашківському ліцеї №1 з питань військової справи та національно-патріотичного виховання. Любов до України та дітей спонукала молодого вчителя стати на її захист від російської нечисті, а цивільне життя поставити на паузу. У червні 2022 р. Володимир Юрійович отримав серйозні поранення на полі бою під Бахмутом. Наразі проходить лікування та реабілітацію. Втім не забуває за учнів, для яких залишається наставником, взірцем, улюбленим вчителем, якого днями відзначили на традиційному освітянському заході. 
В рамках проведення Форуму освітян Черкащини, який проходив на базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України 29 серпня, Володимира Приймака, серед когорти педагогічних працівників області, нагороджено почесною відзнакою «За заслуги перед Черкащиною».
Вітаємо та пишаємося нашим педагогом, земляком! Дякуємо за те, що власним прикладом плекає патріотів України! Бажаємо швидкого одужання для продовження вчительської справи. 
За такими людьми майбутнє нашої держави і Жашківської громади в ній!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь