A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Запуск сайту з фінансової грамотності від Національного банку України

Дата: 27.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Національний банк України (далі – Національний банк) готується до запуску сайту з фінансової грамотності. Офіційну презентацію онлайн-платформи буде проведено 31 серпня 2023 року об 11.00. Захід відбуватиметься за участю Голови Національного банку Андрія Пишного в онлайн-форматі.

Для виконання функції Національного банку з організації роботи та здійснення заходів із підвищення рівня фінансової грамотності населення, визначеної в Законі України “Про Національний банк України” (пункт 35 статті 7), підготовлено єдину комунікаційну онлайн-платформу з фінансової грамотності, що здатна об’єднати зусилля всіх стейкхолдерів.

Завдання освітнього сайту:

·         надавати актуальну та вичерпну інформацію про різні фінансові послуги;

·         оперативно інформувати про оновлення та нововведення щодо фінансових послуг, які можуть вплинути на особисті фінанси українців;

·         інформувати користувачів про алгоритми дій для захисту своїх прав як споживачів фінансових послуг;

·         підвищувати обізнаність користувачів онлайн-платформи про різні фінансові ризики та можливі варіанти їхнього запобігання;

·         допомагати українцям приймати ефективні фінансові рішення.

Освітній сайт з фінансової грамотності створений Національним банком за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) у межах чотирирічної Програми технічної допомоги “Фінансова інклюзія задля економічного зростання”, яка реалізується в партнерстві з Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та Фондом ефективного врядування Уряду Великої Британії в Україні (GGF).

Допомогу в реалізації освітнього сайту надав Проєкт технічної допомоги Європейського Союзу “Посилення регулювання та нагляду за небанківським фінансовим ринком” (EU-FINREG).

Ураховуючи важливість питання підвищення рівня фінансової грамотності населення та обізнаності щодо фінансових послуг і продуктів, пропонуємо приєднатися до Youtube-трансляції презентації сайту 31 серпня об 11.00, щоб краще ознайомитися з онлайн-ресурсом.

Переглянути трансляцію можна буде за посиланням: https://youtube.com/live/nBkKk9OESck?feature=share


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь