A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В день поважного ювілею подякували за віддану працю (ВІДЕО)

Дата: 26.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 301

 У народі кажуть: «Письменник живе у своїх книжках, митець – у своїх творах, а вчитель – у думках і справах своїх учнів». 
Миколу Герасимовича Курсенка, який понад 40 років присвятив педагогічній діяльності, його учні пам’ятають крізь десятиліття. А тому не минають нагоди відвідати свого вчителя, пригадати шкільне життя та посміятися від душі, а подекуди – запитати поради, як у рідного батька. 

 Микола Герасимович народився та виріс у Жашкові, закінчив міську школу №2, здобув освіту вчителя французької мови та повернувся у стіни рідної альма-матер, де працював педагогом, класним керівником і довгий час завучем з виховної роботи. Все своє життя молодий педагог присвятив дітям – давав знання та власним прикладом вчив людяності, доброті, щирості, вмів організувати та згуртувати клас, поєднуючи інтелектуальний розвиток із цікавим відпочинком. 
 

 За багаторічну відповідальну працю на освітянській ниві, теплі спогади про шкільне життя та мудре батьківське виховання дякували Миколі Герасимовичу в день його 85-ліття діти, внуки, учні, зокрема й перші випускники, а також представники освітньої галузі Жашківської громади та особисто міський голова Ігор Цибровський, який завдячує знайомству з французькою мовою також Миколі Курсенку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь