Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На шляху до Перемоги: благодійний захід на підтримку ЗСУ в Бузівці (ВІДЕО)

Дата: 23.08.2023 19:31
Кількість переглядів: 481

 Кожна допомога, кожен захід – це внесок у пришвидшення перемоги України та вдячність тим, хто її наближав. Свої внески сьогодні робить кожен свідомий українець, який прагне мирного незалежного життя у своїй країні. І жителі Бузівки – не виняток, які днями згуртувалися на творчому благодійному заході, щоб підтримати ЗСУ та хоч на кілька годин відволіктися від суворих реалій сьогодення. 
 

 Патріотичний захід, ініційований відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради, відбувся за участі майстрів культури КЗ «Жашківський МБК», Народного аматорського духового оркестру КЗ «Жашківський МБК», жіночого вокального ансамблю та Народного аматорського хорового колективу «Гірський Тікич» Бузівської філії КЗ «Жашківський МБК», а також дитячого хореографічного колективу «Space» Бузівської філії КЗ «Мистецька школа».
 

 Підтримали ініціативу староста Бузівського старостинського округу Дмитро Шилюк та всі місцеві підприємці, завдяки яким було проведено безпрограшну лотерею, яку можна було придбати упродовж заходу. Розіграш відбувся по завершенню творчої частини дійства. У результаті, завдяки активності місцевих жителів і гостей та всіх причетних до організації доброчинної справи було зібрано 11 745 грн, які будуть спрямовані на потреби українських захисників. 

 Спільно ми йдемо важкий шлях до Перемоги. Тільки разом, гуртуючись, здолаємо супостата! Віримо в ЗСУ та працюємо далі…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь