A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Щоб бойові завдання виконувались без втрат (ВІДЕО)

Дата: 22.08.2023 09:35
Кількість переглядів: 501

 Наші захисники продовжують демонструвати міць та витримку у протистоянні ворогу. Ми ж продовжуємо допомагати їм необхідним спорядженням.

 Днями новосформованій групі Роти охорони 2 відділу Уманського РТЦК та СП передали тепловізор, пристрій нічного бачення та кришку ствольної коробки з планкою для кріплення оптичних пристроїв. Знаємо, наскільки важлива зараз якісна оптика для військових, особливо – на лінії зіткнення, куди невдовзі вирушать наші хлопці. 

 «У війні за свободу дрібних справ не буває, як власне і потреб. Тому намагаємось закривати всі запити, з якими звертаються військові – коштом як місцевого бюджету, так і щомісячних фінансових надходжень від одноденного заробітку працівників міської ради, комунальних установ і підприємств громади, а також завдяки донатам небайдужих громадян. Кожна реалізована справа на підтримку українських захисників – це спільна робота всіх, результат об’єднаних зусиль і небайдужості. Разом ми завжди сильніші!» - резюмував міський голова Ігор Цибровський, дякуючи всім, хто працює на Перемогу!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь