A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Юна жашківчанка – серед кращих шахісток України

Дата: 21.08.2023 12:00
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

Ми живемо в трагічний час, але водночас – героїчний, коли твориться майбутнє України. В кожного своя боротьба: хтось захищає нашу землю зі зброєю в руках від російських окупантів, , хтось мирною працею підтримує нашу економіку, а хтось здобуває перемоги у спорті, примножуючи здобутки своєї малої батьківщини та всіє України.

Фото без опису

Поповнила скарбницю досягнень Жашківської громади, підтвердивши, що українці – нація борців, і юна шахістка з Жашкова Злата Дробот. Учениця 3 класу міського ліцею №1, вихованка гуртка «Шахи», що діє на базі ДЮКФП Жашківської міської ради, нещодавно взяла участь у Чемпіонаті України серед найменших шахістів (до 8 років) у класичній, швидкій та блискавичній грі. У боротьбі з найсильнішими наша спортсменка стала СРІБНОЮ ПРИЗЕРКОЮ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ ЗІ ШВИДКИХ ШАХІВ.

Фото без опису

Такий успіх став можливим завдяки наполегливій праці дівчинки під професійним наставництвом тренера Сергія Дробота. Тож щиро вітаємо з високим результатом і дякуємо за вагомий вклад у майбутнє перспективної шахістки та привід для гордості всієї Жашківської громади, представницею якої є Злата!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь