A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Новітнє обладнання для якісної діагностики та правильного лікування (ВІДЕО)

Дата: 19.08.2023 12:08
Кількість переглядів: 866

 Забезпечення закладів охорони здоров’я сучасним медичним обладнанням залишається одним із пріоритетних завдань для Жашківської міської ради. Попри всі труднощі, зумовлені воєнним часом, міський голова Ігор Цибровський спільно з депутатами та керівниками лікарень постійно працюють у напрямку покращення матеріально-технічної бази. Не все й одразу вдається реалізувати коштом місцевого бюджету в силу інших нагальних витрат, але коли є надійний тил у вигляді соціально-відповідальних підприємців, товаровиробників, результат не змушує себе довго чекати. 
 

 Серед таких надійних партнерів, які не полишають громаду сам на сам із викликами часу, є Віктор Погорілий. І як депутат обласної ради, і як керівник потужного бюджетоутворювального підприємства та Благодійного фонду «Нова громада», Віктор Григорович переймається фактично усіма основними сферами життєдіяльності Жашківської громади, продовжуючи втілювати корисні для місцевого населення проєкти. Останній, зокрема – придбання благодійним фондом біохімічного аналізатора крові для лабораторії КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Жашківської міської ради», вартістю 89 901, 94 грн. Це сучасне напівавтоматичне обладнання, на противагу наявному в лікарні, дасть змогу розширити спектр аналізів, а відповідно й більш точно поставити діагноз пацієнту та підібрати правильну схему лікування. 
 

  За підтримку медичного фронту, співпрацю та взаєморозуміння як у мирний час, так і у воєнний, подякували Віктору Погорілому директорка медзакладу Олена Мотузко та очільник громади Ігор Цибровський, вкотре підкресливши, що об’єднані зусилля – це завжди крок вперед.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь