Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На шляху до Перемоги: у Вороному відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 15.08.2023 13:03
Кількість переглядів: 219

 Культура під час війни – це зброя. Вона не вбиває, але є важливим способом боротьби у війні з сусідом-агресором. Цим твердженням керуються у своїй роботі бійці культурного фронту Жашківської громади, котрі плідно працюють на перемогу, підтримуючи своєю творчістю українську армію та підіймаючи бойовий дух місцевих мешканців. Із цією метою відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму постійно ініціює проведення патріотичних заходів, які відбуваються за підтримки Жашківської міської ради та безпосередньо міського голови Ігоря Цибровського. 
 

 Днями такий відбувся у с. Вороне – в рамках відзначення Міжнародного дня молоді. Доброчинну ініціативу підтримали підприємці міста, староста Вороненського старостинського округу Ганна Коломієць та й самі вороненці. Благодійний захід містив патріотичну концертну програму та безпрограшну дитячу й дорослу лотереї. А проведений був за участі працівників КЗ «Жашківський міський будинок культури», аматорів сцени Вороненської філії КЗ «Жашківський МБК» та місцевої юні.
 

 Вороне відзначилося своїм неповторним колоритом, гостинністю й патріотичним настроєм. Завдяки всім учасникам та безумовно жителям села, які активно підтримували оплесками артистів громади та донатили на ЗСУ, того дня було зібрано 9 879 грн.
 

 Цей захід вкотре довів, що лиш об’єднавши свої сили воєдино, нас неможливо знищити, бо ми, як нація вільних і нескорених, ще жодного разу не впала на коліна перед ворогом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь