Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вшанували пам’ять земляка В. Сопінського футбольним матчем

Дата: 08.08.2023 17:16
Кількість переглядів: 364

 Традиційно наприкінці літа, спортсмени Жашківської громади, футболісти-аматори та ветерани, збираються на Центральному стадіоні Жашкова, щоб розіграти Перехідний кубок з футболу пам’яті свого земляка Василя Васильовича Сопінського – спортсмена-аматора, багатоборця, чемпіона України з перетягування канату, багаторазового фіналіста та призера чемпіонатів, кубків та суперкубків України з перетягування канату, кандидата в майстри спорту України з перетягування канату, багаторазового чемпіона та призера чемпіонатів Черкаської області і Жашківського району з футболу, учасника та переможця районних змагань з боксу, спортивного туризму, легкоатлетичних змагань, волейболу. 
 

 Цього року у заході взяли участь 6 збірних команд, тож змагання проходили на двох локаціях. На центральному стадіоні в Жашкові зустрічалися команди СК «Жашківська громада» - молодь,  «Ветерани» та збірна с. Скибин. На бузівському стадіоні – команди сіл Бузівка, Соколівка та збірна Хижні і Вороного «Хижі ворони».
 

Початку ігор передувала символічна урочиста частина, в ході якої присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Василя Сопінського та принагідно всіх патріотів України, які загинули за її незалежність та цілісність. Очільник Жашківської громади Ігор Цибровський відзначив внесок Василя Васильовича у розвиток спорту, подякував учасникам змагань за збереження пам’яті про непересічну особистість та принагідно всім військовослужбовцям, які того дня стали в стрій збірної команди «Ветерани». 
 

Товариські матчі проходили в запеклій боротьбі та при підтримці вболівальників. Кожен учасник викладався на повну, віддававши всі свої сили заради перемоги, як свого часу грав Василь Сопінський. Футбольні баталії тривали упродовж усього дня та залишили масу приємних емоцій у спортсменів і глядачів. За результатами зіграних матчів ІІІ місце вибороли «Ветерани», ІІ – СК «Жашківська громада» - молодь, у складі якої грав і син В. Сопінського Дмитро, а Перехідний кубок виборола команда «Хижі ворони».

Пам’ять завжди об’єднує та надихає – як у спорті, культурі, так і на фронті – наших захисників, яким дякуємо за можливість працювати, розвиватися, змагатися і разом наближати Перемогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь