Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В єдності – наша сила та сила українських захисників (ВІДЕО)

Дата: 04.08.2023 16:12
Кількість переглядів: 1065

У рамках відзначення Дня Української Державності в Жашкові відбувся благодійний захід «В єдності наша сила», спрямований на підтримку ЗСУ. 

Ініціатива відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради щодо проведення патріотично-розважального дійства не залишила байдужими учасників художньої самодіяльності міста та сіл, місцевих підприємців, волонтерів та загалом жителів нашої громади. 

Захід був наповнений розмаїттям інструментальних, вокальних та хореографічних композицій учасників художньої самодіяльності та вихованців КЗ «Жашківський МБК», Соколівської, Сорокотязької, Вільшанської, Марійківської, Вороненської, Хижнянської, Кунельськохутірської, Тетерівської, Острожанської, Пугачівської, Бузівської філій і вихованців КЗ «Мистецька школа». Леміщиська філія презентувала на ярмарку картини місцевої художниці Оксани Яценко, Пугачівська філія – в’язані іграшки та одяг Тамари Жуковської, місцеві жителі, зокрема Катерина Радзівіл надала свої картини, хендмейд-вироби – Людмила Бадрак, вироби з бісеру – Ірина Карпенко.
Литвинівська, Безпечнівська, Пугачівська, Сорокотязька, Житницька, Вільшанська, Конельськопопівська та Марійківська філії, Скибинський старостинський округ підготували безліч смаколиків, а Зеленорізький і Тетерівський старостинський округи долучились зібраними односельцями коштами. Виступ ВІА «Джерела» стали яскравим і професійним доповненням свята. 

Під час заходу було проведено дві безпрограшні лотереї, лоти для яких щедро надали Медичний центр «Інмед», ФОП «Юрченко» та волонтерка Ірина Поліщук. Цікавою родзинкою став і аукціон знешкоджених снарядів від наших захисників, які були надані Іриною Поліщук.

Для дитячих розваг ДАТ «Агро Маркет» встановили великий надувний батут та локацію із солодощами. Аніматор Ірина Мудра провела шоу мильних бульбашок та руханки для дітей, а також потішила їх аква-гримом. 
Рибну юшку та шашлик для гостей заходу готували працівники КУ «Стадіон Центральний». 

 

Дякуємо всім і кожному окремо, хто долучився до заходу за активність, ініціативність, небайдужість та допомогу в наближенні Перемоги. Зібрані кошти будуть спрямовані на потреби наших захисників.
 

«Наша сила у нашому єднанні! Тож об’єднуймо зусилля заради Перемоги. Допоки ми разом – нас не здолати ворогам!» - резюмував під час заходу міський голова Ігор Цибровський, подякувавши всім причетним за участь та підтримку доброчинних ініціатив, які відбуваються в Жашківській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь