Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відійшов у вічність Павлик А.П… Співчуваємо

Дата: 02.08.2023 11:43
Кількість переглядів: 573

 01.08.2023 року перестало битися серце непересічної та відомої на Жашківщині особистості, ексголови Жашківської міської ради Павлика Андрія Петровича. 
 

 Андрій Петрович народився 2 січня 1944 р. в с. Білоусівка Драбівського району Черкаської області. Після закінчення середньої школи працював різноробочим місцевої дослідної станції землеробства. Упродовж 1962-1964 рр. навчався в Уманському кооперативному технікумі, після закінчення якого розпочав свою трудову діяльність у системі споживчої кооперації економістом по цінах Драбівської райспоживспілки. Три роки відслужив в армії, а в листопаді 1967 р. продовжив роботу в райспоживспілці на посадах старшого оргінструктора, заступника голови правління по кадрах, заступника голови правління з питань торгівлі. Вищу освіту здобув у 1974 р., закінчивши Львівський торговельно-економічний інститут за спеціальністю «економіст». Із вересня 1977 р. Андрій Петрович продовжив свою трудову діяльність на Жашківщині – заступником директора Жашківської міжрайонної оптово-торгової бази, а вже наступного року призначений на посаду директора. З 1996 р. Андрій Павлик – директор Жашківського районного споживчого товариства. Під його керівництвом колектив неодноразово ставав переможцем за підсумками діяльності всіх структур систем споживчої кооперації Черкаської області. А сам керівник був нагороджений відзнаками «відмінник радянської споживчої кооперації» та «ветеран праці», користувався високим авторитетом і повагою серед колег, вищого керівництва, місцевих жителів. 
 

 У 2002 р. Андрій Павлик обраний міським головою Жашківської міської ради. На цій посаді він провів 5 років й упродовж своєї каденції займав активну позицію у громадській діяльності, відстоюванні інтересів жашківчан, представляючи рідне місто. Наполегливий, рішучий, вимогливий до себе та до інших, Андрій Петрович був професіоналом своєї справи, доброзичливим колегою, надійним порадником, підтримував усіх, хто потребував допомоги,  залишив по собі чимало добрих справ, які стосувалися наведення ладу в місті зокрема. У 2006 р. Андрій Павлик пішов на заслужений відпочинок та проживав поряд із сином у м. Васильків, де й знайшов останній спочинок.
 

 На 80 році його життя обірвалось. Але добрий, світлий спомин про Андрія Петровича назавжди залишиться в серцях рідних, колег, усіх, хто знав його, любив і шанував. 
 

 Низько схиляють голови у скорботі та висловлюють співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була в нашому житті. Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи, прожив своє життя з честю та совістю завжди будуть сильнішими, ніж смерть. 
 

 Вічна та світла пам’ять…

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь