Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Буряк О. С… Йому тепер назавжди 30… (ВІДЕО)

Дата: 24.07.2023 22:37
Кількість переглядів: 723

Йому б ще жити, творити майбутнє, відбудовувати країну, в перемогу якої вірив до останнього подиху життя. Його подвиг – це героїчна історія нашої держави, наша вічна пам’ять і невимовний біль…
 

24 липня Жашківська громада у глибокій скорботі провела в останню путь вірного сина України, нашого земляка – Буряка Олега із с. Бузівка.
 

Буряк Олег Сергійович (14.07.1993 р.н.) – народився в м. Умань, навчався спочатку у Вороненській, а згодом у Бузівській загальноосвітній школі, куди переїхав на постійне проживання. Після закінчення школи хлопець здобув професію електрика в Білоцерківському механіко-енергетичному фаховому коледжі. Працював здебільшого в Києві, де й мешкав, але не забував дороги до отчого дому, навідував маму, допомагав їй по господарству, оберігав своєю турботою та синівською любов’ю. 
 

У березні 2023 року Олег Сергійович мобілізований до лав ЗСУ, проходив військові навчання в Харкові, воював на Донеччині. Солдат, старший стрілець-оператор механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти в. ч. А 7400 Олег Буряк відмінно виконував свої функціональні обов’язки та до останнього подиху залишався вірним Військовій присязі. 
 

16.07.2023 р. під час виконання бойового завдання біля н. п. Оріхово-Василівка Бахмутського р-ну Донецької обл. 30-річний захисник загинув, отримавши поранення не сумісні з життям – при виконанні службових обов’язків по захисту територіальної цілісності та суверенітету України під час агресії рф. 
 

Болісна втрата у житті мами Наталії Петрівни, брата, сестри, близьких і друзів… Поділяють їхнє горе та висловлюють щирі співчуття з приводу загибелі Олега Сергійовича міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.
 

Навіки втратила Жашківська громада ще одного свого Героя, плани та сподівання якого перекреслила проклята московська орда. Ми у вічному боргу перед захисниками, котрі віддали своє життя за Батьківщину. Дякуємо матері за виховання сина – справжнього патріота, мужнього воїна. 
 

Світла пам’ять про Олега Буряка не згасне!

Честь і слава Герою-земляку!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь