Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

З турботою про ЗСУ та вірою у «переможне завтра!» (ВІДЕО)

Дата: 19.07.2023 14:41
Кількість переглядів: 913

 «Якщо тил забуде, що є фронт, фронт буде там, де тил!» Відрадно, що більшість мешканців Жашківської громади взяли цей вислів у час війни за життєве кредо й у співпраці з Жашківською міською радою та безпосередньо Ігорем Цибровським докладають зусиль до наближення перемоги у тилу. 
 

В черговий раз Ігор Андрійович спільно з волонтерським активом і цього разу підприємцями села Тетерівка Володимиром Чернюком і Василем Швецем відвідали військовослужбовців, які наразі на передових позиціях. Передали автомобіль, технічні засоби, харчові продукти, загалом усе найнеобхідніше нашим бійцям – завдяки небайдужим місцевим підприємцям, мешканцям громади та зокрема тетерівцям, які активно долучилися до збору гуманітарного вантажу, а також нашій землячці Світлані, яка разом зі своїм чоловіком Олегом наразі проживає в Латвії та організовує там благодійні ярмарки та концерти по збору коштів для підтримки українських військових.
 

«Зарядились під час спілкування з хлопцями їхнім оптимізмом і високим бойовим духом. Наші захисники одразу дали зрозуміти, що твердо налаштовані лише на безкомпромісну перемогу. Тож додому ми повернулись натхненні щоденними подвигами бійців, аби і далі працювати та забезпечувати для них надійний тил і підтримку. Разом обов’язково переможемо!» - поділився враженнями очільник громади Ігор Цибровський, вкотре дякуючи всім, без винятку, за внесок у переможне майбутнє України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь