Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Вільшанці провели благодійний захід на підтримку української армії (ВІДЕО)

Дата: 18.07.2023 12:50
Кількість переглядів: 1060

Коли гримлять гармати – музи не мовчать. Бо не може митців, як власне й кожного українця, не хвилювати ота вселюдська біда, яка розгорнулася за кремлівським сценарієм в нашій державі. З таким переконанням аматори сцени с. Вільшанка тримають свій культурний фронт, а разом із ними всі активні односельці, які гуртуються з перших днів війни у протистоянні ворогові, допомагаючи Жашківській міській раді та іншим волонтерським осередкам підтримувати ЗСУ. 
 

9 липня у Вільшанці пройшов благодійний захід, організований з метою збору коштів для української армії. Про патріотичну творчу програму подбали працівники та вихованці Вільшанської філії КЗ «Жашківський міський будинок культури» за наставництва діловода апарату виконкому міської ради Ніни Бень та завідувачки філією Надії Голобородько. Окрім організованого доброчинного ярмарку, до якого залюбки долучилися місцеві господині, юні й дорослі аматори сцени підготували душевну концертну програму, в якій вдало поєдналися нотки суму, радості та надії. Захід став своєрідним звітом за рік творчої роботи Вільшанської філії – дорослого колективу «Калинонька» та дитячого – «Мрія». Тож наприкінці дійства міський голова Ігор Цибровський спільно з Ніною Бень відзначили артистів грамотами та нагородами, які вони завоювали на міжнародних мистецьких фестивалях. Принагідно Ігор Андрійович подякував жителям Вільшанки за згуртованість, активну волонтерську діяльність і підтримку культури на селі. 
 

Належно вшанували у Вільшанці пам’ять Героїв-земляків, які віддали життя за Україну, а своїми донатами ніби висловлювали сподівання на повернення додому живими та неушкодженими всіх чоловіків, які нині на фронті, та якнайшвидшу перемогу в цій війні.  
 

Спільними зусиллями того дня було зібрано 7 410 грн, які спрямували на потреби наших земляків – службовців ЗСУ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь