Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді урочисто відзначили День Конституції (ВІДЕО)

Дата: 28.06.2023 17:00
Кількість переглядів: 932

З нагоди відзначення 27-ї річниці ухвалення головного правового документа України, біля адміністративної будівлі Жашківської міської ради відбувся урочистий захід  - за участі міського голови Ігоря Цибровського, заступниці Віти Куровської, секретарів, депутатів, апарату виконавчого комітету та відділів міської ради, представників трудових колективів комунальних закладів, військовослужбовців ЗСУ, сімей полеглих захисників-земляків, волонтерів і громадськості.
 

Захід позначився Урочистим підняттям Державного Прапора України, Прапора Жашківської міської територіальної громади, Прапора міста Жашків, вшануванням тих, хто віддав життя, захищаючи закріплені в Основному законі України ідеали демократичного та правового суспільства.
 

Ми відзначаємо День Конституції об’єднані спільним випробуванням та спільною метою – назавжди звільнитись з-під російського ярма. Українці – вільний народ, який відчайдушно бореться за свою землю, культуру, мову, цінності. Ввесь світ бачить нашу силу та міць і жоден інший народ не в змозі поневолити нас. Нехай сьогодні в кожного українця міцніє почуття гордості за свою країну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь