Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Едемівці – володарі Супер Гран-прі! (ВІДЕО)

Дата: 22.06.2023 18:06
Кількість переглядів: 638

Незважаючи на всі виклики війни, Зразковий хореографічний колектив «Едем» КЗ «Мистецька школа» Жашківської міської ради плідно працював упродовж останнього року, опановував програмний матеріал, подекуди в облаштованих укриттях через повітряні тривоги,  шліфував свою виконавську майстерність, яку високо оцінили на виїзних конкурсах.

 

В перші дні червня едемівці, під керівництвом Бакуменко Вікторії Сергіївни та хореографів Черниш Валентини Олександрівни і Коваль Неоніли Олександрівни брали участь у змаганнях Всеукраїнського рівня.

 

3 червня в м.Умань  у Педагогічному університеті імені П.Тичини відбувся конкурс «Квітнева феєрія». Більше 30 колективів із усієї України взяли участь у цьому мистецькому заході, професійність якого з кожним роком зростає, як, відповідно, і вимоги до оцінювання конкурсантів. Колектив «Едем» є постійним учасником цього мистецького заходу і завжди в рядах кращих – за підсумками журі. Тож відзначилися і цього разу, представивши 6 хореографічних композицій у різних вікових категоріях. Отож:

«В ритмі танцю» (5 – 7 років) – 2 місце;

«Пробудження» (6 – 9 років) –  1 місце; 

«Міми» (9 – 11 років) – 1 місце.

«Сильні. Вільні. Незалежні»  (11 – 13 років) – 1 місце;

Соло «Пізнати себе» у виконанні Левчук Діани – 1 місце та  особлива нагорода «Кращий танцівник в категорії Сучасний  танець»;

«Поза межами свого я» (13 – 16 років) – 1 місце і Гран прі конкурсу. 

 

4 червня відбувся Всеукраїнський конкурс «"МИ-ЩАСЛИВІ ДІТИ УКРАЇНИ»  в м. Київ, у якому едемівці також взяли активну участь, представивши 3 хореографічних постановки. Попри потужну конкуренцію (а це більше 200 представлених номерів) жашківський колектив отримав найвищі бали і в результаті усі перші місця. У фінальній частині Зразковий хореографічний колектив «Едем» судді визнали кращим із заявлених конкурсантів і оголосили його володарем найпрестижнішої, найвищої нагороди – Супер Гран прі.  

 

Обидва конкурси оцінювали професійне журі, які є майстрами своєї справи.  Колектив нагороджений дипломами, кубками, грамотами , медалями та сувенірною продукцією.

 

Така подія не залишилась без уваги керівництва Жашківської міської територіальної громади, голова якої Ігор Цибровський спільно з начальником відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради Інною Білик особисто привітали едемівців з перемогами та подякували в особі присутніх усім учасникам – за примноження здобутків і створення позитивного іміджу громади, педагогам – за самовіддану працю, а батькам – за талановитих, сильних і трудолюбивих дітей.

 

Дякуючи ЗСУ Жашківська громада продовжує розвиватися, боротися і перемагати – з вірою у Перемогу України на основному, воєнному, фронті!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь