Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Цікаве та корисне дозвілля для діток Жашківської громади

Дата: 21.06.2023 16:50
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

У непростих реаліях сьогодення особливо важливо не втратити дорогоцінний час дитинства. І завдання дорослих – зробити все можливе, аби діти відчували тепло і турботу, мали змогу для активного відпочинку на свіжому повітрі та повноцінної комунікації з однолітками.

З цією метою у Жашкові, за ініціативи керівника Жашківської МТГ Ігоря Цибровського, продовжують започатковану в минулому році традицію – влаштовувати щоп’ятниці у парковій зоні міста пізнавально-розважальні заходи для дітвори.

Організацію розваг (проведення конкурсів, руханок, швидкий збір та супровід учасників у сховище тимчасового перебування у разі повітряної тривоги) –  взяли на себе спеціалісти відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та КЗ «Жашківський міський будинок культури». Вони ж і сценаристи, і ведучі, і діджеї, і добрі друзі, які запалюють іскорки радості в очах малечі. А завдяки підтримці міської ради та небайдужих підприємців міста юні учасники щоразу отримують смаколики.

Такі розваги хоча б на якийсь час допомагають маленьким українцям, особливо внутрішньо переміщеним, відволіктися від суворої реальності та впоратися з емоційним навантаженням. Торік вони  полюбилися як дітворі, так і дорослим. Сподіваємося, що й цього літа безпекова ситуація дозволить продовжувати щотижневі зустрічі, про які додатково повідомлятимемо.

Дякуємо ЗСУ за можливість дарувати радість нашим дітям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь