A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді в День захисту дітей… (ВІДЕО)

Дата: 13.06.2023 19:57
Кількість переглядів: 861

 Перше червня – один із головних днів року, одне з головних свят. Бо найдорожче, що в нас є – це наші діти. 
 

Сьогодні фраза «захист дітей» набула нового змісту. Війна забрала багато того, що має бути в дитинстві. Проте для місцевої влади дуже важливо, щоб наймолодші українці посміхалися та відчували радість життя навіть у цей складний час. Тому голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський ініціював проведення святково-розважальних заходів для місцевих і внутрішньо переміщених дітей міста та сіл громади. Як того вимагають правила, продиктовані введенням воєнного стану в Україні, задля безпеки юних гостей та їх батьків було обрано відповідну локацію – Центральний стадіон, де поблизу наявна захисна споруда цивільного захисту на випадок повітряної тривоги. 
 

Організатори – відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради – подбали про те, щоб перший день літа залишив незабутні враження в учасників дійства. Урочисте відкриття дитячого свята відбулося за участі вихованців комунальних закладів «Жашківський МБК» та «Мистецька школа». Серед розмаїття розваг цього року – конкурси, музичні руханки для найактивніших, бампербол, гладіаторські бої на батутах, водний та класичний футбол, батути-гірки, солодкі ярмарки та свято фарб, яке так полюбляє малеча.
 

Доєдналися до організації заходу для дітей громади й небайдужі місцеві підприємці: Сергій Вусик, Михайло Вояківський, Олександр Пісківець, Армен Айвазян, Ольга Волицька, Іван Рачинський та благодійний фонд «Нова Громада» на чолі з керівником  соціальних проєктів Віктором Погорілим. Тож спонсорам, організаторам і всім, хто долучився, щира подяка від міського голови Ігоря Цибровського за створену атмосферу свята для дітвори. А нашим хоробрим воїнам – за захист!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь