A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вишиванковий концерт-ярмарок на підтримку ЗСУ в Соколівці (ВІДЕО)

Дата: 09.06.2023 12:16
Кількість переглядів: 1376

 З нагоди Дня вишиванки, який традиційно відзначаємо у травні, жителі села Соколівка провели благодійні заходи для підтримки українських захисників. Як завжди – дружно, злагоджено та креативно підійшли до влаштування виставкового ярмарку та проведення творчої частини заходу. За сприяння старости села Олександра Міщенка взяли участь у благородній справі педагогічний і учнівський колективи Соколівського опорного ліцею, ЗДО (ясла-садок) «Ромашка», аматори сцени Соколівської та Конельськохутірської філій КЗ «Жашківський МБК». Підтримала дійство і родина Косенюків, місцевих інвесторів – керівників ПОП «Соколівка», яка долучається до всіх заходів на території села, а що стосується допомоги ЗСУ – і поготів.

 Такі ініціативи завжди знаходять підтримку й голови Жашківської територіальної громади Ігоря Цибровського, який не оминув увагою виставковий ярмарок і особисто подякував соколівській громаді за благородну справу, яку вони роблять у час війни. Відзначив Ігор Андрійович і роботу культури на селі та внесок юних і дорослих аматорів сцени в розвиток культури Жашківської громади загалом. 

 «Біда, коли один в бороні, а десять в стороні!» - цей вислів добре розуміють жителі Соколівки, яким на противагу народному прислів’ю притаманна згуртованість в усьому, за що б не бралися. Тут дружно працюють і відпочивають, і не менш дружно підтримують своїх у добрих справах та донатять на Збройні Сили України. Тож гуртом було зібрано 30 500 грн. Зібрані кошти були спрямовані на потреби нашим незламним захисникам – з вірою у Перемогу та мирне небо над Україною!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь