A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Він поклав своє життя за нас! У Конелі попрощалися з Я. Бондарєвим (ВІДЕО)

Дата: 08.06.2023 21:07
Кількість переглядів: 1513

 «Я ховатись не буду! Якщо треба, я піду!» - сказав щирий і світлий по життю Ярослав, свідомо поповнивши ряди захисників України.

 Солдат Бондарєв Ярослав Васильович (24.10.1995 р.н.) – народився та виріс у с. Конела Жашківської міської територіальної громади. Після закінчення школи навчався і працював у Білій Церкві. Останнім часом проживав у рідному селі, був опорою і підтримкою для найдорожчої в світі людини – мами Надії Іванівни. Користувався повагою в односельців, був доброю, товариською, чуйною людиною. Але насамперед 27-річний Ярослав був патріотом, вірним сином України, який без вагань за потреби став на її захист.

 У січні 2023 р. Ярослав був мобілізований. Пройшов навчання у Великій Британії за спеціальністю «старший стрілець-оператор», після чого був направлений до 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти охорони військової частини А 3719. Солдат із позивним «Бонд» був відповідальним і мужнім, стійким і рішучим у боях із противником. 2.06.2023 р. Ярослав Бондарєв загинув смертю хоробрих – під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. 8.06.2023 р. Героя-земляка із почестями провели в останню дорогу до місця його останнього спочинку – кладовище в рідному селі.

Важко знайти слова втіхи й підтримки для рідних, друзів полеглого воїна. Це непоправна втрата, з приводу якої співчувають близьким разом з усією громадою міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.

Ніколи не забудемо тих, хто без вагань віддав найцінніше – своє життя – за свій народ і свою країну!

Вічна пам’ять і слава Ярославу Бондарєву! 

Герої не вмирають, вони живуть у пам’яті вдячного народу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь