Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Працівників жашківської служби 103 привітали з професійним святом (ВІДЕО)

Дата: 25.05.2023 16:04
Кількість переглядів: 227

Екстренка – це, перш за все, люди. Працюючи понаднормово, особливо у воєнний час, вони продовжують рятувати націнніше – життя українців, не чекаючи за це подяки чи особливої винагороди, але вкладаючи у свою працю не лише знання, а й душу. 

27 травня ці люди відзначають своє професійне свято – День екстреної медичної допомоги. Тож сьогодні міський голова Ігор Цибровський привітав працівників Жашківської підстанції Уманської станції екстреної швидкої медичної допомоги з прийдешнім святом. Під час зустрічі Ігор Андрійович подякував колективу в особі присутньої чергової бригади за професіоналізм, досвід, самовіддану працю в мирний час і щоденний героїзм у час війни. 

Подякою міського голови цьогоріч відзначено найдосвідченіших працівників колективу: фельдшерів Загребельного В.Я. та Сергійчука В.О., а також водія автотранспортних засобів Нікітіна М.О.

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ! ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву Жашківська МТГ https://t.me/ZhashkivmTG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь