Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді вшанували матерів полеглих Героїв (ВІДЕО)

Дата: 14.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 470

Є у світі одне слово, перед яким усі українці низько схиляють голови. Це слово – Мати. І щороку в другу неділю травня ми вшановуємо наших матусь, дякуючи їм за подароване життя, любов і турботу. Але є серед них ті, об'єднані спільною бідою, хто вже не почує цих слів від своєї кровинки… 

Мами Героїв, які віддали життя захищаючи Україну, сьогодні потребують особливої уваги, тому очільник громади Ігор Цибровський ініціював відвідини матерів Жашківської МТГ, які втратили найдорожче у російсько-українській війні, аби хоча б частково заповнити порожнечу в їхніх серцях. У місті Ігор Андрійович завітав до кожної мами особисто, в селах – доручив виконати цю місію старостам. 

Стійкість і витримка цих матерів є не меншим подвигом, ніж стійкість їхніх дітей у бою. Тому міський голова, вітаючи жінок зі святом, дякував їм від імені усієї громади за материнський подвиг і жертовність, за справжніх синів, які віддали життя, щоб Україна була єдиною і незалежною. 

Принагідно у відеоматеріалі Ігор Цибровський вітає всіх матерів Жашківської громади та закликає дітей берегти своїх матусь і цінувати над усе, оточувати увагою за життя, не відкладаючи на потім. 

Пам’ять про полеглих земляків – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді. Завдяки їх відвазі та стійкості тих, хто сьогодні тримає оборону, ми маємо можливість привітати та обійняти наших найрідніших. Тож дякуємо всім, хто в рядах захисників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь