Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Солдат Довгий В.І. поповнив небесний батальйон Жашківської громади (ВІДЕО)

Дата: 10.05.2023 22:37
Кількість переглядів: 489

 Його життя забрала війна… А міг би ще жити, працювати, піклуватися про родину… Втім із початком повномасштабного російського вторгнення житель с. Вільшанка Довгий Володимир Іванович добровільно з’явився до військкомату, твердо визначивши для себе, що піде боронити рідну землю та його народ. 
 

 Солдат Довгий В.І. (28.08.1967 р.н.) – уродженець і житель с. Вільшанка, який свого часу пройшов строкову військову службу, створив сім’ю, разом з дружиною дав життя та гідне виховання доньці і синові, сумлінно трудився в ІП «Агро - Вільд Україна». Був спокійною, товариською людиною, яку поважали односельчани, цінували рідні та друзі. Та насамперед Володимир Іванович був патріотом, який в час небезпеки не сумнівався і діяв. І загинув з вірою в те, що робить – заради кожного з нас, заради України. 

 7.05.2023 р. стрілець – помічник гранатометника 2 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 2стрілецького батальйону Довгий Володимир, виконуючи бойове завдання зі стримування бойових позицій, загинув. Життя сміливого і відданого Україні захисника обірвалося у с. Червона Діброва Сєвєродонецького району Луганської області.
 

Тіло Героя зустріли у Вільшанці, 10 травня, живим коридором шани й після звершення заупокійної панахиди земляка провели в останню дорогу з усіма належними почестями. Він боровся, як Герой та помер, як Герой!
Смерть Володимира Івановича – це не тільки біль родини, це біль усієї Жашківської громади. Розділяють цей біль та співчувають близьким міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради. 

 

Герої перестають народжуватися там, де втрачається народна пам’ять. 
Вічна пам’ять і вічна слава Українському Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь